Cautare

10584 de rezultate pentru "prefixe de tara" (2.86 secunde)
Am zburat cu rusii acum 30 de ani, vreau sa facem lucruri ambitioase impreuna", a spus Geoana. Liderul PSD a precizat ca el crede ca Romania poate deveni o tara mai civilizata.
"Violentele nu au servit nici manifestantilor, nici opozitiei politice, ele au servit exclusiv celor care de fapt le-au provocat si le-au facut posibile, adica a celor care detin acum puterea", a declarat ieri presedintele Traian Basescu (foto), in fata Parlamentului.
Printul Akishino al doilea fiu al imparatului Japoniei si sotia sa, Printesa Kiko, fac o vizita de 4 zile in Romania, in cadrul unui turneu european.
Jumatate din perioada de campanie electorala a trecut, iar eforturile de pana acum ale candidatilor si partidelor politice nu par sa ii convinga pe craioveni.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Tara noastra este singurul stat din UE in care parlamentul se afla in clasamentul institutiilor corupte.
Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate. Judecatoria Sectorului 1 discuta, marti, cererea formulata de avocatii omului de afaceri de ridicare a interdictiei de a parasi tara.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. Printre mesajele importante transmise de presedintele Romaniei amintim:
Nastase il acuza pe Basescu ca a comentat ceea ce ar fi vrut sa fie scris in raportul de tara. ... "Basescu se fereste de procurori, nu Nastase de justitie.
Pamfletul poarta semnatura Bogdan Daradan, dar este scris in stilul lui Mircea Badea, celebrul realizator al emisiunii "In gura presei", de la Antena 3.
"Cred ca toti romanii doresc sa traiasca intr-o tara prospera solidara si demna. ... Geoana sustine si ca lui Traian Basescu i-a lipsit viziunea si priceperea de a conduce o tara. ... Cititi discursul tinut de Traian Basescu in fata Parlamentului in decembrie 2004.
'Va atrag atentia ca acest mod de adresare catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, de parca ati fi vorbit cu fetele dvs., este cel putin ireverentios. ... • Exprimarile unui sef de stat ar trebui sa fie un model de politete si civilizatie fata de toti cetatenii.
Senatorul PSD Gheorghe Pop a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Cine a castigat dupa respingerea motiunii de cenzura ?", pe care o puteti citi in continuare. ... Ca sa obtinem perspectiva reala este nevoie sa ne plasam dincolo de dualitatea victorie-infrangere, succes-esec.
'Aproape toata lumea este de acord ca in ultimii ani, datorita stilului aiuritor si nedemn al presedintelui Traian Basescu, nimic din aceasta tara n-a mai ramas in picioare.
presedintele de "prima mana" al unei tari "second hand", pe care il puteti in continuare. O tara care se imprumuta pentru a plati pensii si salarii este o tara de mana a doua.
Parlamentarii sunt bronzati si s-au si suparat ca le-am luat 25% din salariu, desi ei nu sunt niciodata de gasit in salile de sedinte".
Jurnalul National publica un articol scris de Adrian Nastase - "Aceasta tara" si "poporul meu" - pe care il puteti citi in continuare. 'Treptat, se naste, prin contributia reprezentantilor actualei puteri, o noua limba de lemn.
Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia.
"Trebuie sa fie aplaudat de toata Romania, chiar daca pe postul public nu a avut loc, probabil acolo era Boc - Lucian Bute cred ca merita aplaudat. Avem atat de putine momente de bucurie in aceasta tara, incat trebuie sa ne bucuram de ele.
'La o emisiune de curand la Realitatea, Mihai Tatulici a incercat sa ma bage in corzi cu intrebarea -"Cum scapati de Dracu?".
google-analytics.com